Domov > Aktualno > Vsi dogodki > Izobraževalni sprehod: »Gozdovi in inovacije: nove rešitve za boljši svet«
12. 03. 2024
Izobraževalni sprehod: »Gozdovi in inovacije: nove rešitve za boljši svet«

V okviru obeležbe mednarodnega dneva gozdov, ki letos poteka pod sloganom »Gozdovi in inovacije: nove rešitve za boljši svet«, v imenu Službe Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib, JP VOKA SNAGA d.o.o., organiziramo vodeni sprehod v krajinskem parku.

Vse ljubiteljice in ljubitelje gozdov in narave vabimo na vodeni sprehod v krajinskem parku, ki bo potekal na temo pomena starih dreves v urbanem okolju.

Zbrali se bomo v soboto, dne 23. 3. 2024 ob 10. uri, pred vhodom v Cekinov grad – Muzej novejše in sodobne zgodovine Slovenije ( https://maps.app.goo.gl/66RgZ5F8j735GRU36). Sprehod bo vodil naš sodelavec, Luka Šparl, s katerim si boste ogledali več primerov starih dreves v urbanem okolju Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib, vključno z najstarejšimi drevesi v mestnem parku Tivoli in območji, ki so namenjena prepuščanju gozda naravnemu razvoju.

Za sprehod, ki bo trajal približno 2-3 ure, boste potrebovali dobro terensko obutev. Vodenje je brezplačno, vendar vljudno prosimo, da udeležbo predhodno najavite, saj je število mest omejeno na 20 oseb.

Prijave zbiramo do vključno petka, 22. 3. 2024, na tel. št. 031 225 740 ali prek e-pošte: luka.sparl@vokasnaga.si.

JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.,
Vodovodna cesta 90, Ljubljana
Telefon: +386 (0)1 5808 074
Elektronska pošta: info.kptrsh@vokasnaga.si
JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o.© 2018. Vse pravice pridržane.